Jdi na obsah Jdi na menu

O poselství

Vesmír existuje jako dokonalý systém, ve kterém má každá bytost své místo a svůj plán. Tento Plán byl pro každý život duší svobodně zvolen před inkarnací. Celek je živoucí organismus, který se neustále přetváří v důsledku našich rozhodnutí. Vesmír je ve své „hře“ milostivý, proto jsou možné občasné nápovědy do různých situací. Přicházejí ke všem lidem, ale ne každý je zachytí. Pochopila jsem, že jsem jakýsi pošťák vesmíru, který některé z nápověd může předat. 

Obsah sdělení je dán Systémem a odpovídá požadavkům příběhu člověka. Informace  je předávána jako zcela čistá a ke zpracování vhodná.  Nejde o prognózu, ani horoskop. Je to nápověda, ukazující možnosti. Poselství mohou, ale nemusí být doplněna intuitivní kresbou.

Poselství si může člověk vyžádat jen sám pro sebe. Jde o podporu vědomého žití, proto není vytvářeno pro děti do 15 let věku. V té době za děti zodpovídají rodiče a veškeré informace proto směřují k nim. Poselství může být vnímáno při opakovaném čtení různě, protože člověk vždy část informace již zpracoval a vyzařuje jiné energie. Poselství může být vytvořeno do situace, na určitou životní etapu, na rok...

Objednávky:

e.motyckova@seznam.cz, tel.: 775 151 156 

 

Portrét

Poslední fotografie

Kontakt

Eva Motyčková

775 151 156

e.motyckova@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 1903375
Měsíc: 6078
Den: 104