Jdi na obsah Jdi na menu
 


Barvy života - osobní vzorník

 

 

vzornik_plakat_16-1-.jpg

Praktická pomůcka k použití při výběru oblečení, pro barvy a textil v bytě, pro věci každodenní potřeby, auto, podlahy, povlečení…. Vaše duše bude spokojená a energie v souladu s Plánem života.

Všechno ve vesmíru jsou energie a všechno vibruje v barevném spektru. Naše duše, která je částečkou prapodstaty v nás a její vibrace se po celý život nemění, obsahuje Plán života. I tento plán je barevný. Už v prenatálním období se tvoří aura dítěte a finálně se ustaluje prvním nádechem. Právě tam se dívám při tvorbě osobního vzorníku svým vnitřním zrakem. Aura může být zacloněna energiemi pozemských skutků, různými vlivy, emocemi, rozhodnutími, prožitky, prostředím, myšlenkami, ale vše můžeme barevně podpořit. Barvy duše navrací člověka k vnitřnímu klidu, k hluboké víře ve svůj jedinečný úkol na Zemi, k sobě, k harmonii osobnosti i života. Vyladěním čaker oživí člověk své talenty, pozitivní vlastnosti, sílu, odvahu, moudrost a schopnost vykonat vše, co je třeba. Vibrace léčí (pročišťují) na úrovni duše i těla. Barevné kombinace jsou originální, tak jako my. Ideální je nosit je na sobě, jako barvy oblečení, můžeme se jimi obklopit (koberce, nábytek, ložní prádlo, věci…), můžeme je i jinak použít (vizualizovat si je v auře, nadechovat jejich energii, představovat si barevnou sprchu, meditovat s barvami). Naše nitro i tělo nám za to poděkují spokojeností.

Pracuji se svým talentem vidět energie. Vidím je svým reálným zrakem jako paralelní svět vytvořený z čiré vibrace. Ta se průběžně mění v barevnou. Nejvíce však využívám svůj vnitřní zrak. V tomto vidění se člověk může „podívat“ kamkoliv, protože talent není ohraničen ani hmotou, ani časem, ani žádnými jinými mantinely. Naučila jsem se vnímat to, co se objevuje v energetickém dění za zavřenýma očima, vytvářet záznamy a postupem času všemu i rozumět.  Je to můj Plán J a patří k němu i předávání informací.  Každý máme v sobě záznam celého vesmíru a záznam barev duše je jeho součástí. Tam se dívám, když zachycuji osobní vzorník barev. Vybírám ze stovek barevných odstínů látek tak, aby vibrace odpovídala tomu, co vidím. Částečně se může objevit i aktuální potřeba čaker a aury. Řeší se i nemoci. V základu je ale vzorník celoživotně platný. Budu šťastná, když Vám osobní vzorník bude báječným, praktickým, užitečným a veselým průvodcem. Vždyť barvy jsou život. J  

Vzorník tvoří 8 kartiček s barvami v laminu + výkladový text

Cena 900 Kč 

Vše je autorské a podloženo mnohaletou zkušeností i prací.

Objednávky: e.motyckova@seznam.cz, tel.: 775 151 156

12-f.jpg

vzornik-1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12-lenka.jpg    7-latky-a-ja.jpg    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dscn4360.jpgdscn4366.jpg

 

 

 

 

 

 

dscn4369.jpgdscn4371.jpgdscn4375.jpg