Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osobní čakrový zářič

Osobní čakrový zářič 

cakry-kopie.jpg

 

Originální osobní kresba, která podpoří, harmonizuje, aktivuje vybranou čakru.

Kresba pastelkou na A4

Cena: 300Kč

 

Nultá čakra

0. čakra – hnědáTýká se vztahu k planetě, ukotvení v realitě, hmoty, bydlení, věcí, majetku, práce, energií a situací s tím souvisejících. 

Kdo nemá práci, peníze, majetek, cítí se ohrožený nebo neschopný, tomu chybí hnědá vibrace, stejně jako těm, kdo nestojí nohama pevně na zemi, utíkají do „duchovna“ a neumí řešit svoji reálnou situaci.

První čakra

1. čakra – červená. Souvisí se schopností seberealizace, s penězi, s vitalitou a zdravím fyzického těla, se schopností přežít a být platným členem společnosti.

 

Druhá čakra

2. čakra – oranžová. Souvisí se vztahy, city, činnostmi, sexualitou a sebeuplatněním.

Vyvažuje schopnost prosadit se ve vztazích, žít svůj příběh v partnerství, být se sebou spokojený bez sebestřednosti a potřeby manipulace.  

Kdo má potíže ve vztazích. Je citově labilní. Vadí mu chování lidí a je mu špatně v lidské společnosti, nemá vyváženou oranžovou energii. 

Třetí čakra

 3. čakra žlutá. Představuje energii zdravého Já, vnitřní spokojenost, sílu, vůli, schopnost žít svůj vlastní příběh bez závislostí na druhých. Kdo si nevěří, trpí týrání a šikanu. Bojí se ozvat a má sklony utíkat od řešení situací, tomu chybí žlutá energie.

Čtvrtá čakra

4. čakra - zelená, růžová.  Souvisí s citem lásky a laskavosti. Dává lidský rozměr chování. Je to schopnost vnímat dobro a taky ho vytvářet a žít. Nejpozitvnějším citem je empatie, růžová láska nepodmiňující.

Kdo se cítí osamocený, bezradný, smutný. Kdo žije sám. Kdo nedokáže vidět krásu života a uchyluje se k závislostem a zlu, tomu chybí zelená vibrace lásky.

 

Pátá čakra

5. čakra – bleděmodrá. Souvisí řečí a s veškerou komunikací, sebeúctou, hrdostí a schopností být sám za sebe.

Kdo má potíže s řečí a nedokáže se ozvat při nespokojenosti, kdo se krčí, bojí a sklání hlavu. Kdo nepromluví na veřejnosti, má potíže s hlasivkami a krční páteří…tomu chybí bleděmodrá nebo tyrkysová vibrace.  

Šestá čakra

6. čakra - tmavě modrá. Představuje intuici a rozšířené vnímání světa.

Kdo žije rozumem, musí se o všem přesvědčit na vlastní kůži. Má své nehnutelné názory. Nevěří ve vyšší světy. Tomu chybí indigově modrá vibrace.  

Sedmá čakra

7. čakra souvisí s pokorou a s vírou. Také s možností čerpat vědomě energii a informace z centrálního Zdroje a z inteligentního pole Vesmíru.

7. čakra – fialová, zlatá. Představuje otevření se vyšším světům. Je to víra, jakéhokoliv typu, bez omezení se na hmotný svět.

 

Osmá čakra

8. čakra – růžovofialová (magenta). Představuje vědomou spolupráci s vesmírem. Je to víra v sebe a v možnost podílet se na tvorbě Celku. 

Kdo žije jen rozumem a nevěří ve vyšší inteligentní energii stvoření světa. Kdo neposlouchá sám sebe, svoji duši, své vyšší Já, tomu chybí vibrace fialová, růžová, zlatá.