Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připomenutí vyšší identity

V auře muže se objevuje žena, patřící k bytostem, přicházejícím na Zemi ze světelných programů. Objevuje se jakoby v hloubi kresby, jako zářící světelná postava, s nesmírně horoucím středem, jakýmsi vnitřním sluncem. Tato úžasná energie  tvoří již zmíněné světelné srdce – Duši této bytosti. V auře muže se objevuje i světelný kód, zvláštní světelný záblesk vpravo dole (nakresleno oranžovou). Tento kód je označením bytostí v nehmotných světech a mají jej převážně bytosti vyššího řádu. I takové bytosti jsou inkarnovány na planetě Země. Muž i žena k nim patří a žena muži přichází připomenout jeho pravou identitu. 

Komentář E.M.:

V reálném životě muže se objevila žena napojená k bytostem světla a žijící už svůj program Duše. Muže její program nesmírně oslovil, neboť mu na hlubší úrovni připomněl jeho pravé Já. V současném životě velmi omezené rozumem. Muž dostal šanci změnit svůj život od základu. Musí však vybojovat bitvu se svým Egem, s pohodlím stereotypů a nalézt svoji víru.

A ještě jeden podobný příběh hledání vyšší identity:

Duše muže se objevuje ve zlatém, světelném koridoru. Tato Brána duše je otevřena a nabízí se zde bílý vodopád s fialovým nádechem. Bílá je víra a odevzdanost, hluboká pokora a čistota Bytí. Kdy člověk srdcem žije svůj Boží plán, ale zároveň si uvědomuje úžasné možnosti. Tato víra jakoby vtékala do Brány duše od světelné bytosti vpravo. V náznaku se nahoře objevují křídla, jakoby vyšší identita muže a jeho příslušnost k řádu duší. Vše je však ještě přezářeno oranžovou energií. Tuto úroveň druhočakrovou má muž právě ke zpracování. Oranžová křídla neexistují. To jen člověk si myslí, že vše se řeší v pozemskosti. Uvědomit si dar křídel (svobody), je největší životní postup. Na úrovni duše se objevují křídla zlatá, přímo v bráně. To je směr, kterým se muž právě teď ubírá. Labyrint hledání vyšší identity – Cesta k sobě.