Jdi na obsah Jdi na menu
 


Princ, hrad a drak

19-partnerstvi.jpg

Drak se objevuje na volném prostranství - to znamená, že přichází jako průvodce z neomezeného světa bezčasovosti. Má fialové oči, představující duchovní náhled na svět. "Zobáky" jsou však červené a to je pomoc v konkrétních hmotných situacích. Je pozitivní, zelený - to znamená, že jeho základní vibrací je láska. Přichází jako pomocník, průvodce, strážce programu, opora. 
U hradu stojí dvě postavy - princezna a rytíř. Obě postavy se usmívají, to nasvědčuje o spokojenosti vztahu. Princezna má na hlavě zlatou korunku - otevřenou sedmou čakru. Je královnou svého života. Princ je více hmotný - sedmá čakra je zavřená - hnědá. Má však doširoka otevřenou náruč, červené ruce a svěšená červená křídla. Je to pracant, ochránce, pozitivní muž, symbol rytíře v pravém slova smyslu. Chrání dům (hrad) i princeznu. Přestože je vysloveně rozumový a hmotný (červená a hnědá), tvář a tělo jsou fialové - žije podle plánu duše. Princezna žádné ruce nemá - to znamená, že všechny činnosti nechává na něm. Dává mu prostor, nechává se opečovávat. I ona má na hrudníku fialovou. Setkání těchto osob je podle plánu. 
Hrad představuje domov, je barevný, přepestrý, zajímavý, pozitivní. Je chráněný sluncem a paprsky se ho dotýkají. Slunce je Bůh. Nahoře mezi věžemi se objevuje neonově oranžová - to znamená, že do domu mohou vstoupit neonové vibrace nových dětí. Nebo nově příchozích. Brána je žlutá, otevřená - představuje vstřícnost a pozvání. Obě postavy vítají i draka. Nebojí se, těší se z tohoto setkání. Modré nebe nahoře je možnost komunikace s vyššími světy. V těchto postavách může autorka vidět své rodiče anebo se jedná o vlastní představu partnerství.


Autorka: Johanka 5 let

Výklad: Eva M.