Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aura

Aura je jemnohmotný energetický obal těla. Své jedinečné energie má člověk, zvíře, krajina, město, dům, ulice, byt, les, myšlenka, pocit, slovo, prožitek…každý tvor, každá věc, každý jev. Všechno ve vesmíru je tvořeno energiemi. U lidí je systém posilovaný energetickými centry - čakrami.  Aktuálně se v záznamech objevuje energie až 13 čaker (0 -12). Vše souvisí s reálným prožíváním, s plánem duše, s nabídkou vesmíru i se stavem fyzického těla. Všechny pocity, nálady, skutky, myšlenky, řeči i citová rozpoložení souvisejí se stavem aury. První náznaky nemocí i závažnějších problémů se nejdříve projevují v auře. Informace v diagnostikách se doplňují, vrství, prolínají, ale i proměňují. Neopakují se. Vesmír ví, co víme. J Vždy se jedná o informaci, kterou má člověk aktuálně zpracovat. Tělo napovídá potížemi, že něco není v pořádku. Aktuální záznam aury je informační záležitostí. Člověk může dohledat mnohé: jak se mu daří s energiemi vědomě pracovat, co hrozí, co kazí, jaké jdou reálné nabídky, kde jsou zablokované zóny a s čím vše souvisí…ale také co nabízí vesmír, kdo jej doprovází a v čem navazuje na svůj rod. Objevují se otevřené energické průtoky, doprovod světlených entit nebo přítomnost provázejících duší. Člověk si především o sobě mnohé uvědomí.

Zabývám se záznamem těchto energií, protože mám talent vidět je svým vnitřním zrakem. Dívám se do informačního pole světa, proto je záznam možný i na dálku. Informační pole prostupuje celý vesmír, ale jen někteří lidé sem mohou vědomě vstoupit. Mým úkolem je předávat informace. Diagnostika aury napovídá, jak s energiemi pracovat a tím svůj život změnit.
Záznam je proveden na dálku napojením na Vaše jméno a rok narození. Originální kresba je barevně zachycena na formátu A4 a doplněna osobním intuitivním textem v rozsahu 2 A4.

Cena 500Kč (+ poštovné)

Objednávky: e.motyckova@seznam.cz, tel: 775 151 156

Vše považuji za diskrétní záležitost, proto nelze zadat diagnostiku jiné osoby.
S výjimkou dětí do 15 let. 

5-aura-ukazkova-001.jpg

5-aury-aa.jpg

5-aura-d.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kresby aury