Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listovní tajemství druhé

 

Ahoj Evo, 
ráda bych Ti poděkovala za super víkend s Anděly a kresbou. Obrázky jsem si doma vyvěsila a kdykoliv vstoupím do pracovny, hned vidím tu úžasnou změnu, kterou tam dělají. Vyzařuje z nich úžasná energie a celou místnost prozařují. Stále mám nutkání kreslit a obrázky zkoumat a hledat jejich poselství. Zatím jsem měla čas jen na dva, ale oba mě dost překvapily. Hned v prvním se mi nakreslila naše vysněná holčička Anežka. je to andělské dítě :-) hrozně mě to dojalo :-). I druhý obrázek mě potěšil, přišlo mi poselství, že se věci již dali do pohybu a úkoly již přichází. Mám radost, po víkendu lépe vnímám co kreslit a troufám si i říct, že mi k obrázkům přichází i konkrétní informace. Je to úžasné. Děkuji. Už se moc těším na nějaký další víkend. 
Hezký den Lenka

Ahoj Evulinko, 
chci Ti říct, jak rád jsem si zase poslechl kousek Tvého povídání, bylo zase úplně jiné a jedinečné. Našel jsem si tam taky něco pro sebe na zamyšlení. 
A co je vždycky stejné??? :-)
 Vždy mám velikánskou radost z toho, kolik lidí se sejde, aby si Tě mohli vyslechnout a z toho jaký je zájem nejen o Tvé obrázky. Jsem moc rád, že sklízíš plody své píle a poctivosti :-)
Držím všechny pěstičky co mám, aby se Ti splnilo vše, po čem toužíš a abys byla šťastná a spokojená. Mám Tě moc rád, přeji Ti hezký večer, Martin 

Vážená paní Motyčková, 
chtěla jsem Vám moc poděkovat za uplynulý víkend, byl pro mě inspirující a spoustu jsem si toho o sobě uvědomila. Takže ještě jednou díky a těším se někdy příště:-). V příloze zasílám fotku ze zatmění slunce, které proběhlo někdy na jaře, je vyfocená telefonem přes tmavé sklo. Měla jsem možnost poprvé něco podobného vidět na vlastní oči, tak třeba se Vám taky bude líbit:-).  Mějte se moc fajn a přeju pěkný den S pozdravem  Renata
 

Dobrý den paní Motyčková,
děkuji Vám za krásnou kresbu a plán mé duše :-) Je to moc pěkné. Děkuji a přeji Vám pěkné dny. V.

Dobrý den, paní Motyčková, moc Vám děkuji za vypracované poselství a zářič. :-) Čtu si ho dnes...celkově už poněkolikáté a má pro mě stále hlubší význam. Zatím ho vnímám spíše jako celek, než jako povídání pro jednotlivé měsíce...:-)

Ještě jednou veliké díky. S pozdravem Zlatka

Krásný dobrý večer přeji z Plumlova. Moc děkuji za diagnostiku aury, která mi dnes přišla. Vypadá to krásně, zní to celé úžasně a přesně to sedí s tím, co vnímám a cítím. Jsem šťastná, že se vracíme zpět k lásce a touze našich duší. 
Těším se na další setkání s Vámi, třeba na nějakém Vašem semináři. S láskou Markéta

Ďakujem,

prešlo mnou opojenie a čaro z Vašich slov ...

ako som odoslala mail, všetko som si to uvedomila.

Srdečne ďakujem, za odpoveď. To isté rozhodnutie dozrelo aj vo mne.

Idem svojou cestou, a slová mi prichádzajú samé.

Len som si to potrebovala o sebe uvedomiť. Ďakujem ešte raz.

S úctou k Vám zostávam, Magdaléna 

Dobrý den, paní Motyčková,

dnes mi od Vás dorazila diagnostika. Chci Vám za ní moc poděkovat. Obrovskou radost mi udělal andělíček. Už dlouho jsem přemýšlela, že si nějakého koupím. Přijdu si jako dítě před Vánočním stromečkem.

Ještě Vám musím napsat, začala jsem se smát, jak jste mi tam psala, že se otvírá nový zdroj v zářivějších tónech oranžové. Nevím, jestli se to podvědomě dostane až do oblékání, ale od paní pošťačky jsem si diagnostiku aury vyzvedávala ve svítivě oranžovém tričku a kraťasech :) 

Krásné léto, Denisa