Jdi na obsah Jdi na menu
 


O poselství

Poselství se v mém životě objevila jako spontánně psaný text. Často šla slova v hlavě, jako jakési světelné noviny a já je jen rukou přepisovala na papír. Většinou vše souviselo s kresbou obrazů, ale intuitivní psaní vzniklo dříve. Texty byly velmi zvláštní  a někdy jsem zastaralé výrazy ani běžně nepoužívala. Modlila jsem se několikrát za den, ať vše správně uchopím a nic nepokazím. V té době už jsem ale viděla energie a vše se pomalu skládalo do obrazu mého plánu duše. Tušila jsem, že text  vzniká intuitivním napojením do informačního pole světa a v tomto poli je v energiích zaznamenáno vše od počátku vesmíru.

oziveni-komunikace.jpg

Vesmír pracuje jako dokonalý systém, ve kterém má každá bytost své místo a svůj plán. Tento Plán byl pro každý život duší svobodně zvolen před inkarnací, s ohledem na prošlé situace, reakce, skutky a energie minulých životů. Celek je živoucí organismus, který se neustále přetváří v důsledku našich rozhodnutí. Vesmír je ve své „hře“ milostivý, proto jsou možné občasné nápovědy do různých situací. Přicházejí ke všem lidem, ale ne každý je zachytí. Pochopila jsem, že jsme jakýsi pošťák vesmíru. Ve větší míře  jsou informace poskytnuty těm, kdo již přistoupili na možnost vědomé spolupráce (otevřená osmá čakra) prošli určitým vývojem.

Obsah sdělení je dán Systémem a odpovídá požadavkům příběhu člověka. Informace  je předávána jako zcela čistá a ke zpracování vhodná.  Nejde o prognózu, ani horoskop. Je to pouze nápověda, ukazující zlomek možností. Člověk, který chce předávat poselství z vyšších světů by měl žít v hluboké víře, v pokoře a v sounáležitosti s Celkem. Je to služba a otevření čaker 0 – 9 je podle mne podmínkou. Jinak může jít o zavádějící informace od zbloudilých duší, od zdrojů nerespektujících řád a zákon vesmíru, ze struktur emotivních odrazů, ze zásobníků všeho druhu... O čemž zapisovatel nemusí mít ani tušení a často tak i s dobrým úmyslem tak škodí. Poselství mohou, ale nemusí být doplněna intuitivní kresbou.

Poselství si může člověk vyžádat jen sám pro sebe. Jde o podporu vědomého žití, proto není vytvářeno pro děti do 15 let věku. V té době za děti zodpovídají rodiče a veškeré informace proto směřují k nim. Poselství může být vnímáno při opakovaném čtení různě, protože člověk vždy část informace již zpracoval a vyzařuje jiné energie. Poselství může být vytvořeno do situace, na určitou životní etapu, na rok...

leceni-ve-hmote.jpg

Mělo by sloužit jako energetická podpora (slova i kresba), připomíná vlastní jedinečné možnosti, vede k víře v sebe a v Celek, podporuje aktivitu a vědomé, zodpovědné rozhodování. Učí člověka tvořivě žít a respektovat i jiné bytosti.

Objednávky:

e.motyckova@seznam.cz, tel.: 775 151 156