Jdi na obsah Jdi na menu
 


Světelné kódy

 

SVĚTELNÉ KÓDY

Bod 0

Světelné kódy dávají lidem příslušnost ke skupině stejně naladěných Duší. Tento kód je matričně zachycen v základní vibraci prahmoty a ve stvoření byl rozprostřen do schémat. Ti, kdož vidí a slyší, mohou tyto kódy spatřit, propojit s programy a předávat v souladu s Božím plánem.

Projděte svůj život krok za krokem a každý den žijte svůj příběh. Odstraňte vše přebytečné, cizí, naplavené v průběhu času. Zjednodušte život a buďte sví. Jde to.

Jen výmluvy vám brání být sami sebou. Uchopte příležitost. Teď je čas 00.00. Stavíte svůj Nový plán. Právě teď. Svými pocity, myšlenkami, skutky, vlastnostmi, odvahou a především vibracemi. Propojte svůj současný kód s realitou žití.

Kódy:

22 22

Své poznání zemských zákonů jste přijali. Úroveň vyšší se ale neotevřela. Žití v dualitě. 

22 23

Přechod od duality do triality. Mění se vědomé prožívání. Propojuje se s Jednotou. Chtění přestává být činem a ustupuje vědomí Celku.

22 33

Dualita se stává vědomou Cestou. Ti, kdo přijali kód Světla, budou přijímat Programy a stanou se Vůdci skupin. Tým je celek pro oblastní sekci

33 33

Zákony triality úspěšně zvládáte. Jednota a Bytí je pro vás základní vědou. Děje se propojují a vy vše vnímáte pozitivně.

33 35

Přecházíte z úrovně 3D do 5D a vnímáte osobnostní posun zřetelně. Jste schopni přijmout proměnu, užíváte si lekce ostatních, jako spoluúčastník neovlivňující

44 44

Porovnáváte, třídíte a v běhu událostí se učíte. Tak to je správně.

44 45

Sami sebe jste přesvědčili a poznání šíříte dál.

44 53

Čas porovnávání končí a těm, kdo nepřijali postup, se uzavírá cesta.

55 44

Schéma, kdy se z úrovně 5D vracíte pro potvrzování změn.

Je dovoleno omezeně.

55 54

Sny a vize se plní. Zhmotňuje se vše, co ve své mysli tvoříte.

Ještě potřebujete potvrzení. Vesmír toto respektuje.

55 55

Žijete v dimenzi 5D svojí celistvostí a dáváte všem očividně najevo svůj kód.


CHANNELING  19. 5. 2011  E.M. + SANDALFON